22 maart 2022

Cor en Mientje van der Sanden uit Groesbeek 60 jaar getrouwd.

Het diamanten bruidspaar vd Sanden-Vissers met burgemeester Slinkman.

Op 22 maart 2022 waren Cor (86) en Mientje (81) van der Sanden-Vissers van de Lievensweg in Groesbeek 60 jaar getrouwd. Het paar trouwde op 22 maart maart 1962 zowel in de kerk als in het stadhuis van Rotterdam. Daar hebben ze enige tijd gewoond maar i.v.m. het werk van Cor, hij was schakelbordmonteur,  verhuisden ze kort daarop naar Breda en vervolgens na een aantal jaren  naar Oosterhout (NBr.) Daar hebben ze 26 jaar gewoond en van daaruit ondernamen ze veel fietstochten en deden ze mee aan wandeltochten, waarbij ze de wandelclub de “Bosbesjes” uit Groesbeek en de omgeving leerden kennen. Voor hen een reden om na de pensionering naar het voor hen mooie Groesbeek te verhuizen, waar ze nu al weer 22 jaar wonen. Ze kregen 2 zonen, 4 kleinkinderen en een achterkleinkind van een jaar. Deze laatste hebben ze nog niet zelf gezien, omdat een van de zonen met zijn gezin in Amerika woont. Zelf zijn ze al drie keer naar Amerika geweest. Mientje was in haar jonge jaren verpleegster in een kinderziekenhuis. Beiden hadden als hobby’s fietsen en wandelen, waarbij ze o.a. ook het Pieterpad liepen, terwijl ook de fotografie hun beider hobby was. Op hun huwelijksdag kwam burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal het diamanten paar thuis feliciteren. Hij had al een bloemstuk, alsmede een ingelijste huwelijksakte vooruit laten bezorgen. Het echte feest wordt op zaterdag 26 maart gevierd. Van harte gefeliciteerd!