15 maart 2022

Minister Rob Jetten stemde maandagmorgen in Groesbeek

Amerins Huck en Rob Jetten in het gemeentehuis van Berg en Dal te Groesbeek.

 Minister voor Klimaat en Energie, Rob Jetten, heeft maandagochtend zijn stem uitgebracht in het gemeentehuis van Berg en Dal in Groesbeek. Om de mensen te laten zien dat er voor deze gemeenteraadsverkiezingen drie dagen op rij gestemd kan worden en ook een beetje omdat het gemakkelijk uitkomt. Anders had ik woensdag terug moeten komen”, aldus de in het dorp Ubbergen wonende Jetten, die nadat hij gestemd had afreisde naar Den Haag. ,,De rest van de week zal mijn agenda wel gedomineerd worden door Oekraïne”, aldus de minister, die het gemeentehuis betrad samen met Amerins Huck (18) uit Beek – de jongste kandidaat (nummer 18) op de D66-lijst in Berg en Dal. Samen brachten ze hun stem uit.