9 december 2021

OUDEJAARSDAG OLIEBOLLEN HITLIJST in Kekerdom

 
Op 31-december live vanuit het Kulturhus Kekerdom. Het einde van het jaar nadert. Helaas legt de coronasituatie ons nog steeds beperkingen op. De ruimte die geboden wordt geeft toch gelegenheid om op oudejaarsdag iets leuks te organiseren. We willen in de foyer van het Kulturhus van 12:00 uur tot 17:00 uur de OUDEJAARSDAG OLIEBOLLEN HITLIJST presenteren. De presentatie zal gedaan worden door 2 bekende Kekerdomse DJ’s , Marc Daals en Aloys te Dorsthorst. Zij worden geholpen door Hubert Bijstervelt en Berry Joosten. De lijst willen we door jullie laten samenstellen. We willen je vragen een lijstje van je 10 favoriete nummers te maken en dit in te sturen via info@kulturhuskekerdom.nl of via de facebookpagina van het Kulturhus Kekerdom. Doe dit wel voor zaterdag 25 december!!! Wij gaan ons best doen om er iets moois van te maken.Je bent op oudejaarsdag tussen 12:00 uur en 17:00 uur van harte welkom in de foyer van het Kulturhus om te komen luisteren. De muziek wordt gepresenteerd vergelijkbaar met de top 2000 en afgewisseld met anekdotes en achtergrond informatie o.a. van Leo Blokhuis. Er is ook gelegenheid voor een verzoek nummer. In de foyer van het Kulturhus is het mogelijk om te biljarten, te darten om een drankje te drinken, een oliebol te eten en onder genot van fantastische muziek met elkaar de hoogtepunten van afgelopen jaar nog even te bespreken. Wel moet je je houden aan de geldende coronaregels!Tevens zal de presentatie van de hitlijst live te volgen zijn op het YouTube kanaal van het Kulturhus Kekerdom via de link:https://www.youtube.com/watch?v=Z7Gt3V1fGkQ
Team Kulturhus Kekerdom