1 december 2021

Jan Habraken uit Ooij overleden.

Jan Habraken.

Ons bereikte het droevige bericht, dat op 28 november, Jan Habraken uit Ooij op 81 jarige leeftijd is overleden. Jan was o.a. jarenlang dirigent van het ouderenkoor in Ooij. Wij wensen zijn vrouw Els, de kinderen en kleinkinderen, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Op donderdag 2 december is er tussen 18.30 uur en 19.30 uur gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Jan in Uitvaartcentrum Oud-Mariënboom, Groesbeekseweg 424 te Nijmegen. In verband met de coronamaatregelen is er voor een ieder beperkte tijd beschikbaar. De mogelijkheid bestaat om op 6 december vanaf 11.00 uur de uitvaartplechtigheid en het afscheid in het crematorium bij te wonen via livestream. De gegevens hiervoor zijn te verkrijgen via uitvaartjanhabraken@gmail.com