6 november 2021

Gezellige middag met Liedjes van vroeger in Ooij.

Dit weekend organiseren café Vink en Lukassen produkties uit Ooij “Kleintje Ooijse kermis” in Ooij. Vrijdagavond was er al een feestavond geweest en zaterdagmiddag was er speciaal voor de ouderen van de Ooijse KBO een middag georganiseerd onder de naam van “Liedjes van vroeger” met optredens van Robert Pouwels, Marga Bult en Marco de Hollander.  Er waren 130 kaarten uitgedeeld aan de Ooijse bevolking en een gedeelte uit Leuth, maar helaas kwam slechts een klein gedeelte opdagen, uit vrees voor de coronapandemie, welke momenteel erg hevig is in de Ooijpolder. Maar het drietal wist de aanwezigen in de zaal goed te amuseren en de stemming zat er behoorlijk in. Men hoopt het echter in de toekomst nog een keer over te doen, als het coronatijdperk achter ons ligt. In ieder geval zijn deze mensen heel veel dank verschuldigd aan Lukassen produkties, die voor een prachtige middag heeft gezorgd. zie de foto’s deel 1;  deel 2.