7 november 2021

Kekerdom start carnavalsseizoen met prinsenpaar.

Als eerste in het Hoog en Het Laag in dit nieuwe carnavalsseizoen heeft carnavalsvereniging de Polderschuupers in Kekerdom een nieuwe prins Carnaval. Dit is Prins Tom d’n Erste geworden. Tom Verhoeven gaat samen met zijn partner Helen Elferink de carnavalsvereniging vertegenwoordigen als het prinsenpaar van de Polderschuupers. Tom en Helen wonen samen in Berg en Dal maar Tom is oorspronkelijk afkomstig uit Kekerdom. Hij is 24 jaar en is werkzaam in de Brand- en waterschadebranche. Hij is een actief voetballer bij VVLK 3. Zijn team zou eigenlijk zondag 7 november moeten spelen, maar dat was op voorhand afgelast. De spelers begrijpen nu ook waarom, want Tom moet die middag aanwezig zijn op zijn prinsenreceptie. Het nieuwe prinsenpaar wordt bijgestaan door drie adjudanten, Robin, Ruud en Henk. De avond werd gestart met het Schuuperslied, gevolgd door het welkomstwoord van de voorzitter. Daarna was er een optreden van John Enther als bandparodist. Er werd op ludieke wijze afscheid genomen van prins Mario en zijn adjudanten. In de pauze was er muziek van KNAgalm uit Beek, gevolgd door de Masked Singers, waaruit de nieuwe adjudant Robin tevoorschijn kwam, gevolgd door de nieuwe prins. Na de installatie van de nieuwe prins was er nog een optreden van dansgarde “Boost en Harten 4 besloot het programma met hun optreden. zie de foto’s deel 1 (tm de pauze); deel 2 (na de pauze)