24 oktober 2021

Weer volop activiteiten in het Kulturhus Kekerdom.

Kulturhus Kekerdom

Sinds januari van dit jaar heeft het Kulturhus in Kekerdom een nieuw bestuur en een nieuwe beheerder. Door de coronamaatregelen konden er geen activiteiten worden georganiseerd. De tijd is gebruikt om met vrijwilligers de foyer en andere ruimten op te frissen en een gezellige uitstraling te geven. Het resultaat mag er zijn. Er is o.a. een biljart en een dartbord geplaatst. Inmiddels zijn de deuren open en vinden de mensen hun weg weer naar het Kulturhus. Om dit te vieren heeft het bestuur van het Kulturhus samen met Vitaal Kekerdom op vrijdag 8 oktober jl. een gezellige avond met het thema “omdat het weer kan” georganiseerd. Dorpsbewoners hebben volop van deze gelegenheid gebruik gemaakt om elkaar te treffen en bij te praten. De vaste activiteiten die plaats vinden in het Kulturhus zijn de bibliotheek, buitenschoolse opvang, Zumba, middag voor de ouderenbond met koersbal, repetitie van de tamboers en de schietcompetitie van Schutterij EMM. Op maandag t/m woensdag, is er in het Kulturhus ‘s morgens en ‘s middags gelegenheid tot inloop voor iedereen. Op donderdag en vrijdag is dit alleen ‘s-morgens. Er kan o.a. gebiljart worden. Het gebruik van het biljart is gratis. De bar is open voor een kopje koffie of een ander drankje. Lees hieronder verder

 

Op de agenda van de komende weken staan de volgende activiteiten:  

Vanaf 1 november elke dinsdagmiddag kaarten en andere spelletjes.  

16 november van 14:00 tot 16:00 uur, gelegenheid om een herfstkrans maken. Kosten 5 Euro incl. materialen kop koffie of thee. Opgave hiervoor kan via info@kulturhuskekerdom.nl of telefonisch bij de beheerder Moniek Heitink op 06-21624305.  

11 december van 11:00 uur tot 15:00 uur kerstmarkt. Het is mogelijk om een tafel te huren voor verkoop van spulletjes. Info via bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer of via de website: www.kulturhuskekerdom.nl 

Er zijn plannen om andere activiteiten te organiseren zoals kennismaking met bridgen, kleuren voor volwassenen en een dart activiteit. 

Mocht je interesse of ideeën hebben of wil je ons als vrijwilliger helpen, voel je vrij om met ons contact op te nemen. 

Team Kulturhus Kekerdom.