12 september 2021

Straatfeest in Berg en Dal

Volleybal bij het straatfeest in Berg en Dal

Zaterdag 11 september was het 15de Emmafeest in de Emmalaan in Berg en Dal. Hoezo pas de 15de keer? Het eerste straatfeest was toch in 1993? Ja, dat klopt! Wij hebben om het jaar straatfeest omdat we er altijd een enorme happening van maken. Elk feest heeft een thema, dit jaar was het thema: Alle kleuren van de regenboog. De huizen en/of tuinen worden elk feest versierd. Er is een openingsacte van het feest in de middag en mijn hoogtepunt: het uitdelen van De Emmalander. Deze kleurrijke glossy is er voor elk huishouden en we hebben er allemaal kopij voor aangeleverd. De Emmalander? Ja dat is onze twee jaarlijkse straatkrant waar nieuwe bewoners zich voorstellen. We ingaan op het thema van het straatfeest, familiefoto’s delen en datgene wat je graag via dit medium wilt vertellen. Verder drinken we gezellig koffie, thee met zelfgemaakt gebak. Hebben we teamspellen voor jong en oud. een volleybaltoernooi en eten we gezamenlijk. In de avond is er een podium programma. Veel zang, dans en sketches. En daarna dansen en kletsen. Wij genieten nog even na van een heerlijk straatfeest! En hopelijk zijn er veel straten die in deze maand september gezellig samenkomen!  zie de foto’s