26 augustus 2021

Openingstijden gemeente Berg en Dal veranderen

Gemeentehuis Berg en Dal in Groesbeek

Op vrijdag 3 september veranderen de openingstijden van de gemeente Berg en Dal. Vanaf die datum is de gemeente op vrijdagmiddag telefonisch niet meer bereikbaar. Ook de balies in het gemeentehuis zijn vanaf die datum op vrijdagmiddag dicht. De avondopenstelling op maandag komt vanaf 6 september weer terug. De servicepunten Burgerzaken in de polder gaan vanaf dinsdag 5 oktober weer open. De gemeente is vanaf 3 september op vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 13.00 uur. Vanaf 6 september kunnen inwoners weer op maandag van 17.00 tot 19.00 uur in het gemeentehuis terecht. De nieuwe openingstijden voor de vrijdag gelden ook voor het Sociaal Team Berg en Dal. De servicepunten in de polder gaan vanaf dinsdag 5 oktober weer open. Elke week van 9.00 tot 12.00 uur in een ander dorp. Afwisselend in Millingen aan de Rijn, Leuth, Ooij en Beek. Op 5 oktober is als eerste het servicepunt in Den Ienloop in Millingen aan de Rijn geopend. De dinsdag daarop het servicepunt in Leuth. Het complete schema met openingstijden staat op www.bergendal.nl. Inwoners kunnen alleen op afspraak bij de servicepunten terecht. De maandagavondopenstelling was vervallen door corona. Dat gold ook voor de servicepunten Burgerzaken in de polder. De gemeente moet bezuinigen op haar dienstverlening. De sluiting op vrijdagmiddag is een van de maatregelen die de gemeente neemt. De gemeente onderzoekt hoe ze de komende jaren nog verder kan bezuinigen.