23 augustus 2021

Expositie in de kleine Bartholomaeuskerk in Beek

Expositie on)geloof – Van Lieshout VI

WAT geloof ik nu eigenlijk?  Wat GELOOF ik nu eigenlijk?  Wat geloof IK nu eigenlijk? Wat geloof ik NU eigenlijk? Wat geloof ik nu EIGENLIJK? 

Solo-expositie van Van Lieshout VI waarin zij de kijker uitnodigt zich te verwonderen en prikkelt tot beantwoording van de vraag ‘Wat geloof ik nu eigenlijk?’ Op deze tentoonstelling wordt een selectie getoond van haar werk van de afgelopen twee jaar, waarin iedereen zich noodgedwongen terugtrok en alles door de lockdown goeddeels ongezien bleef. Naast recente fotomontages vind je het 3D-werk dat in België is tentoongesteld en het ‘quarantainesieraad’ dat ook in het CODA-museum werd geëxposeerd. Bartholomeuskerkje hoek Rijksstraatweg – Nieuwe Holleweg te Beek, op zaterdag 28 & zondag 29 augustus 2021, 11.30-17.30 uur. Meer info www.vlvi.nl/expo

Naast de expositie is er ook een Schrijfwandeling. Geloof jij (nog) in sprookjes? Geloof jij dat je met kunst kunt praten, dat je woorden kunt vinden voor wat beweegt en klinkt? Laat je verrassen door wat je tegenkomt tijdens een creatieve schrijfwandeling op zondag 29 augustus van 14 tot 16 uur. Ervaren schrijfdocenten Wilma Eras en Manon Emons begeleiden de wandeling.  Kosten € 15. Aanmelden via manon@emonszaak.nl