27 april 2021

Jacht op de kroonjuwelen in Beek. Still Stay at home edition.

De winnaars met hun anderhalve meter cheque

Op Koningsdag werd voor de vierde keer het door het Beekse Oranje comité georganiseerde “Jacht op de Kroonjuwelen” georganiseerd en i.v.m. de Corona, de tweede Still Stay at Home Edition. 24 teams deden dit jaar mee en konden vanuit huis of tuin de vragen beantwoorden. Een deel van deze editie werd rechtstreeks uitgezonden door Omroep Berg en Dal vanuit de aula van de basisschool de Biezenkamp in Beek. Winnaar van “Heel Beek bakt” werd Anna van de Bent uit Beek. Zij won met haar thuis gebakken ‘wasvrouwtjes’ – het wasvrouwtje is hét symbool van het wasserijdorp – de eerste prijs. Andere winnaars waren Team Manke Nelis en de Juwelen Jagers van de fotowedstrijd en Team KNArantaine van de jacht op de kroonjuwelen.   Foto’s vanuit de Biezenkamp volgen nog.