1 september 2020

Duurzame Dorpen Tour voorlopig stopgezet

archieffoto bijeenkomst in Berg en Dal

Hoewel het volgens de voorschriften van de overheid wel mogelijk is, heeft de organisatie van het Duurzaamheidscafé Berg en Dal toch besloten de Duurzame Dorpen Tour voorlopig stop te zetten. Dat betekent dat de programma’s die in Leuth op 16 september en op 18 november in Heilig Landstichting zouden plaatsvinden niet doorgaan. De leden van de werkgroep zijn bang dat veel mensen zullen thuisblijven, vanwege de angst voor het coronavirus. Dat is heel begrijpelijk, omdat het aantal besmettingen weer snel stijgt en we willen als organisatie geen enkel risico nemen. De mensen die wel zouden komen, moeten 1,5 meter afstand houden en dat is misschien wel te doen, maar het maakt het leggen van contacten en het delen van ervaringen er niet leuker op. Vandaar dat deze avonden zijn geannuleerd. Er wordt binnenkort in de werkgroep besproken of en hoe de Tour kan worden voortgezet. We houden u daarvan zeker op de hoogte. Voor meer informatie en antwoorden op vragen die u mogelijk hebt, kunt u mailen naar: samenduurzaambergendal@gmail.com