12 juli 2020

Henk en Els Burgers 50 jaar getrouwd.

Het gouden paar Els en Henk Burgers

Op zaterdag 11 juli vierden Henk en Els Burgers-Janssen uit Beek hun 50 jarig huwelijksfeest. Ze vierden dit met familie en vrienden bij  camping Nederrijkswald aan de Zevenheuvelenweg in Groesbeek, nadat ze eerst een huifkartocht hadden gemaakt. Henk staat bekend als de fluitende postbode van vroeger in Beek. Jarenlang maakte hij deel uit van de vrijwillige brandweer in Ubbergen en daarbij was hij ook vele jaren vrijwilliger bij zorgcentrum ’t Höfke in Beek. Els heeft een passie voor de tuin en deed jaren mee met de opentuinen dagen. Daarbij heeft haken als hobby en ze haakt zoveel dat ze het op markten en braderieën verkoopt. Ze kennen elkaar eigenlijk al hun hele leven. Ze speelden als kind al samen in de Smorenhoek in  Beek, waar ze nu nog wonen. Hun officiële trouwdatum is 24 juli 1970. Ze worden gefeliciteerd door hun kinderen en kleinkinderen, Patricia, Brigitte ,André, Brian , Tygo, Cindy,Marco, Femke en Jesse. Maar ook van deze kant van harte gefeliciteerd.