3 juni 2020

“Hooien” voor 60 plussers op de Zeelandsche Hof.

Het had een leuke happening moeten worden op het kampeerterrein van de  Zeelandsche Hof in Millingen aan de Rijn, maar door een foutje was de uitnodiging niet goed doorgekomen op Facebook. Door de Coronacrisis had Joep Bles de wei dit jaar niet elke week gemaaid maar had hij het gras laten groeien, zodat het gehooid kon worden. Er werden vervolgens kleine hooibaaltjes van gemaakt en het leek Joep en zijn vrouw Ria een leuk idee om daar een leuk feestje van te maken met 60 plussers, die zouden helpen om deze balen  op te stapelen. Maar die kwamen dus niet. En daarom moest het werk door een paar man gedaan worden, hetgeen natuurlijk ook wel lukte, maar minder leuk was. Overigens wordt de camping al weer behoorlijk bezocht, vooral door Campers, met eigen sanitaire voorzieningen en voor de andere kampeerder zijn er eigen wc’s en douches beschikbaar, wlke uitsluitend voor hen bestemd zijn. zie de foto’s