3 juni 2020

Sven Hermsen deelt bloemen uit in het zorghotel Groesbeek.

V.l.n.r Sven, Jorn en Lukas

Nadat de 7 jarige Sven Hermsen vorige maand al “bekend” was geworden bij de “Inloop en ontmoeting” in Beek, waar hij toen bonbons had uitgedeeld aan alle deelnemers, was hij op woensdag  3 juni weer actief, samen met een vriendje bij het ZZG zorg- en herstelhotel op het terrein van Dekkerswald in Groesbeek. Deze keer had hij gezorgd voor bloemen welke door het verzorgend personeel werden uitgedeeld aan de bewoners. Zelf zegt Sven hier het volgende over:  “Hoi, ik ben Sven. Ik sta hier op de foto met mijn vriend Lukas uit mijn klas. Hij is vandaag ook mee. Hij heeft heel goed geholpen met de bloemen brengen en zo. We vonden het heel fijn. Het is heel fijn dat we oudere mensen blij kunnen maken. Mijn vriendje Nils heeft ook weleens geholpen. Dat is ook fijn. Mijn broertje Jorn die helpt altijd. De winkels, kappers en restaurants in Groesbeek hebben we ook plantjes gebracht van de Coop. Toen kregen we van sommige een lolly of een snoepje. De mensen van de Meent hebben ook bloemen gekregen en die waren ook blij. Bij mijn tante Caroline, die werkt bij Nijenveld, hebben we ook nog bloemen gebracht. Mijn oma krijgt ook steeds bloemen en ze is dan heel blij. Het is leuk dat de Coop in Groesbeek nog steeds bloemen en plantjes geeft.  Groetjes van Sven”.