18 januari 2020

De Inloop in de Polderkamer in Ooij bestaat 5 jaar.

Ruud en Roos met de bloemen in de Polderkamer

Op 9 januari was het 5 jaar geleden dat de “Inloop en ontmoeting voor iedereen” in de Polderkamer in Ooij werd opgericht op initiatief van Helen Toonen. Dat werd op vrijdag 17 januari gevierd in de Polderkamer in dorpshuis de Sprong in Ooij.  De gasten werden verrast op taart, gemaakt door Ruud de Widt, koffie en een drankje maar vooral de advocaat was favoriet. Ruud de Widt en Roos Huberts koken al jaren voor hun “gasten” en dat was voor de organisatie dan ook een goede reden om heb deze dag in de bloemetjes te zetten. En daarna ging men weer gewoon genieten van de warme maaltijd die het duo, samen met de vrijwilligsters, weer bereid had voor hun gasten. zie de foto’s

One Response to De Inloop in de Polderkamer in Ooij bestaat 5 jaar.

  • Nou die bloemen hebben ze echt verdiend, niet alleen omdat ze elke vrijdag klaar staan maar ook zijn ze erg meelevend  zijn en betrekken de gasten , om er samen een mooie dag van te maken 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.