9 december 2019

Fanfare St. Cecilia Eftelingconcert

Als afsluiting van hun jubileumjaar gaf fanfare St. Cecilia op zondag 8 december een concert dat geheel in het teken stond van de Efteling. Sporthal De Duffelt in Millingen aan de Rijn was omgetoverd in een sprookjesbos. Tijdens het concert kon men niet alleen genieten van de muziek, maar ook van de bijbehorende beelden. Er kwamen verschillende solisten aan bod. Zo werd de fanfare bij een aantal stukken begeleid door een violiste (Anima van Malssen) en er werd gezongen door Hessel Broekman (partij uit Raveleijn). De presentatie was in handen van Niels Lelie. Er was ook een wensput aanwezig zijn waar iedereen (tegen betaling) een of meerdere wensen kan doen. De opbrengst van deze wensput kwam ten goede komen aan Villa Pardoes in Kaatsheuvel. Villa Pardoes bestaat uit 12 vakantiewoningen en zij bieden een gratis vakantie aan voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Foto: Hein van Deursen.