14 november 2019

Mantelzorgavond in De Sprong Ooij.

Burgemeester Mark Slinkman spreekt de jubilarissen van Mantelzorg Berg en Dal toe

Woensdagavond was de grote Mantelzorgavond van de gemeente Berg en Dal in dorpshuis de Sprong te Ooij. De mantelzorgers, vaak vergezeld van degene aan wie ze de mantelzorg verlenen, werden bij binnenkomst verwelkomd met muziek van “Woarum Nie” en koffie of twee met een versnapering. Ria Schel opende vervolgens om 20.00 uur de avond, waarna burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal het woord nam en lovende woorden sprak over 10 jaar Mantelzorg Berg en Dal. Daarbij riep hij de drie vrijwilligers van het “eerste uur”,Mark Groning, Frans Jongeneel en Ernest Jansen de professioneel ondersteuner namens Forte Welzijn,  op het podium, sprak hen toe en overhandigde hen een fles wijn en een bloemetje als waardering voor hetgeen zij de afgelopen 10 jaar voor de Mantelzorg hebben gedaan. De avond werd vervolgens gevuld met muziek van “Woarum Nie” en “Strepzils”, een gedicht en een gezellig samenzijn met z’n allen onder het genot van een hapje en een drankje.. 

 

One Response to Mantelzorgavond in De Sprong Ooij.

  • Dag, ik was één van de op deze mantelzorgavond optredende Strepzilz-zangers en ben op zoek naar wat foto’s van die avond. Ik vermoed dat u meer foto’s hebt gemaakt en zou graag i.h.b. foto’s van inst optreden ontvangen. Hopelijk hebt u die en kunt u ze ons toesturen? Bij voorbaat dank, Leo van de Pas

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.