5 oktober 2019

Seniorenkermis in Leuth.

Seniorenkermis met Theo van Blitz.

Tekst: Alex Wilbrink. Vrijdagmiddag 4 oktober ging de kermis in Leuth van start met een feest voor Seniorenvereniging Leuth in het gebouw van de Vriendenkring. Er waren 65 leden aanwezig om met elkaar te keuvelen en nieuwtjes uit te wisselen onder het genot van een drankje . Theo van Blitz verzorgde de muziek, waarbij er veel liedjes uit de oude doos ten gehore werden gebracht. Zoals:  “Het Oldershuus”, “Hoor je het ruisen der golven” en tenslotte, “Wie kan mij vertellen waar woon ik”. Dit nodigde menigeen uit om mee te zingen of een dansje te maken en ook de polonaise ontbrak niet. Een feest is niet compleet zonder een heerlijke maaltijd. Aan het einde van de middag was er dan ook een uitgebreid buffet en goed verzorgd door onze eigen SPAR Looijschelder in Leuth. Voldaan keerde iedereen tegen zevenen huiswaarts. Het was een geslaagde middag en de toon voor de kermis in Leuth was gezet. zie de foto’s DEEL 1;  DEEL 2.