1 oktober 2019

Onthulling anti-hondenpoepbordje in Leuth.

Puck Peters en burgemeester Mark Slinkman hebben zojuist het anti hondenpoepbordje onthuld. Directrice Monique Vromen beschermt hen tegen de regen.

Puck Peters van groep 8 van basisschool ’t Bijenveld in Leuth, mocht als winnares van het ontwerp van de hondenpoepbordjes maandagmorgen, samen met burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal haar winnende ontwerp van het bordje onthullen op speelterrein de “Rollebol” in Leuth. Toen ze nog in groep 7 zat mochten de leerlingen van de school een anti-hondenpoepbordje ontwerpen en het winnende bordje is vervolgens in productie genomen en geplaatst. Het bordje staat inmiddels bij de ingangen van het speelterrein. Een en ander gebeurde in aanwezigheid van de leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisschool ’t Bijenveld. Na afloop was er voor alle kinderen, die daarvoor wel de regen moesten trotseren, een versnapering, aangeboden door de gemeente. zie de foto’s