12 september 2019

Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om iets voor ouderen te betekenen, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een voetbalteam te coachen. Mensen brengen en halen naar een dagbesteding of een verblijfouder op een basisschool. Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De vacatures die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht: Pluryn is er voor zorg en welzijn van mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking. In Groesbeek zijn er veel mogelijkheden om een maatje voor iemand te zijn. Het betreft allerlei activiteiten die je samen  kunt gaan doen. Denk aan wandelen, rijden met een busje, spelletjes doen, winkelen, naar de bioscoop, een autoritje maken, ondersteuning naar een activiteit, voetbal kijken, fietsen, vissen, koken. De inzet van vrijwilligers is belangrijk om een hartenwens van mensen in vervulling te laten gaan. Het geeft voldoening als jij daarin kunt bijdragen met een paar uurtjes. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Maaike Nawijn tel; 06 10116347  info.vrijwilligers@pluryn.nlBent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor u bij dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden