19 augustus 2019

Duurzame Dorpen Tour op woensdag 18 september in Groesbeek in het Montessori College

De Duurzamedorpentoer komt op woensdag 18 september in het  Montessori College, Spoorlaan 16, 6562 AM  Groesbeek. Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19:30 uur). De toer is bedoeld voor alle inwoners, verenigingen en bedrijven uit onze gemeente Berg en Dal. Het gaat o.a. over inspirerende verhalen en praktische informatie over hoe je in het dagelijks leven in en rond het huis beter met energie kunt omgaan, gezond en bewuster kan eten, verantwoord kan consumeren en afval kan scheiden. Dus kort samengevat: Hoe zorg ik dat mijn voetafdruk op deze aarde zo klein mogelijk wordt. Noteer deze avond in je agenda en ook 13 november, dan  komen we in Millingen a.d. Rijn.  Voor vragen en informatie: samenduurzaambergendal@gmail.com