11 augustus 2019

Zaterdagavond bij de 30e editie Polderpop

Het optreden van Sweet Bourbon

 Polderpop, het tweedaagse kleinschalige popfestival dat dit weekend in Leuth voor de 30e keer plaats vindt, trok zaterdagavond tijdens “Roots & More” meer publiek op het bedrijventerrein Lieskes Wengs naast garage Booltink. De afgelopen twee jaar werd er op zaterdag entree geheven, maar dat was toch een drempel voor veel mensen, concludeerde organisator Erik Brugman. Vandaar dat het dit jaar weer gratis was en dat was te merken. Al vroeg op de avond druppelde zaterdag het publiek binnen en dat groeide later uit tot een hele grote groep. Op zondag wordt het popfestival voortgezet en nu op twee podia. Vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur spelen de tien fijnste nieuwe bands uit de lage landen. zie de foto’s.