4 juni 2019

Montessoricollege in Groesbeek wordt energie neutraal.

Burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal was maandagmiddag, samen met wethouder Annelies Visser, aanwezig op het Montessori college in Groesbeek om de zonnepanelen officieel in gebruik te nemen. En terwijl de diverse sprekers vertelden hoeveel CO2 uitstoot dat allemaal scheelde, vlogen er diverse straaljagers over die dat weer teniet deden. Om leerlingen van het Montessori college duurzaamheid eigen te maken werd met een druk op een knop het startschot gegeven voor een verduurzaming van de school. Samen met burgemeester Mark Slinkman en wethouder Annelies Visser, deden ook Berni Drop, rector-bestuurder van het Montessori College Nijmegen-Groesbeek en Koen Schuurmans van “Slim Opgewekt”. Wethouder Annelies Visser bood namens de bedrijven en de gemeente Berg en Dal een tegel aan met daarop de tekst “Montessori is opgewekt 2019″. Met dit project werd samen gewerkt met de gemeente Berg en Dal, Rien Weijers dakwerken, Nikkelen elektrotechniek, Solarturn en Slim- Opgewekt. zie de foto’s