2 mei 2019

Activiteiten de Speulplek in Ooij.

jwillgers van de Speulplek.

Hallo Speulplek liefhebbers. Zaterdag 11 mei vanaf 14.00 uur is het feest op de Speulplek in Ooij en we gaan door tot een uur of 17.00. Wat is er te doen:

-Schapen scheren, -Voor alle kinderen een gratis ijsje van M’ijsjes; -Gratis smincken ; -Reuze bellen blazen; -Maak een selfie op een van de oude tractoren van Piet; -Djembee workshop voor jong en oud (We zijn nog op zoek naar stoelen of krukjes zonder armleuningen); -Diverse kraampjes met onder andere zelfgemaakte zeep. sieraden, breisels en jurkjes; -Koffie, thee en taart en lekkere hapjes. -Stekjes verkoop waarbij de opbrengst naar nieuwe planten voor de Vlindertuin gaat. -Voetbaltoernooitje waarbij een bal te winnen is. –Kleedjes verkoop, ben je nog niet van je spullen af na Koningsdag grijp dan je kans, rol je kleedje uit   op de Speulplek!! ;Waar zijn we nog naar op zoek: Stekjes voor de verkoop, heb je die voor ons in de verkoop dan graag een berichtje.