2 mei 2019

Larger Than Life Outdoor

Larger Than Life Outdoor bij de Thornsche Molen

Het trainings- en evenementen-bedrijf uit Nijmegen-Oost vierde onlangs haar 20-jarig jubileum met een trouwe club instructeurs. Voor eigenaar Steve Pasveer was de keuze voor de locatie van het feest een eitje, want de samenwerking met restaurant De Thornsche Molen in de Ooijpolder leverde vorig jaar vele geslaagde actieve uitstapjes en trainingsdagen op. De outdooractiviteiten van Larger Than Life zijn “back to basics”: er komt geen stroom aan te pas en er zijn geen gemotoriseerde attracties. Het buiten in de natuur bezig zijn met elkaar staat centraal. “Intussen hebben bijna alle denkbare soorten groepen zich bij ons kunnen vermaken,” vertelt Steve aan Henk Baron, die foto’s komt maken voor de Rozet. Daar hoort ook het personeel van De Thornsche Molen bij: op hun uitje bouwden ze tijdens de workshop “Briljant met Bamboe” – uiteraard – een replica van de oude molen.Vanaf de linkerkant van het terras worden zijdelings geamuseerde blikken geworpen op mensen die iets indrukwekkends van bamboestokken construeren, een spannend potje handboogschieten, met een zelfgebouwde katapult tennisballen weg knallen, of met allerlei teamspellen in de weer zijn. Het grasveld, waar een speeltuintje voor kinderen van bezoekers is aangelegd, wordt momenteel verbreed, waardoor zowel spelende kinderen als deelnemers aan activiteiten meer ruimte krijgen. Zo kan iedereen genieten van een hapje, drankje en het prachtige uitzicht bij de Thornsche Molen, terwijl de buitenlucht ook op actieve wijze kan worden opgesnoven.Het nieuwe seizoen heeft inmiddels met de zonovergoten Paasdagen een vliegende start gemaakt, en we hopen u binnenkort van harte bij een outdooractiviteit en op het terras van de Thornsche Molen te mogen begroeten! Voor reserveringen kunt u met Steve Pasveer contact opnemen: info@lar-gerthanlife.nl of 06-25058247. Het complete aanbod van activiteiten vindtu op www.largerthanlife.nl . zie de foto’s van activiteiten familiedag.