28 april 2019

Koninklijke onderscheiding voor Willy Hol Millingen aan de Rijn.

Koninklijke Onderscheiding voor Willy Hol.

Zaterdagmiddag is Willy Hol (73) uit Millingen aan de Rijn benoemd tot Lid in De Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Mark Slinkman reikte de Koninklijke Onderscheiding uit bij de binnenkomst van het Juliana Bicycle Team in het “Millingens Centrum”. Willy Hol kreeg deze onderscheiding omdat hij o.a.zeer actief is bij Kunstrijwielvereniging Juliana, de beweegtuin in Millingen aan de Rijn, carnavalsvereniging de Deurdouwers en zangvereniging Vivace. Zie de foto’s

Willy Hol kreeg deze onderscheiding omdat hij:
 Vanaf 1969 zeer actief is bij Kunstrijwielvereniging Juliana. Jarenlang was hij een onmisbare turner in de sportshows. Naast het turnen is de heer Hol jarenlang trainer geweest van de A-selectie en de jeugd. Tegenwoordig geeft hij adviezen over jeugdbeleid en – ontwikkeling.
 Sinds 2015 organisator en instructeur van de beweegtuin in Millingen aan de Rijn is. Wekelijks verzorgt hij lessen voor de senioren.
 25 jaar lang actief is geweest bij carnavalsvereniging de Deurdouwers. Hij was hier onder andere prins, liedjesschrijver en zanger. De heer Hol zorgde en zorgt nog steeds voor veel entertainment bij zittingen in het gasthuis.
 Voorzitter van zangvereniging Vivace was. Naast de functie als voorzitter was de heer Hol altijd bereid te helpen met het vervoeren van instrumenten en het opbouwen van het podium.