23 april 2019

Fred Konings van de Vlietberg overleden.

Fred Konings.

Ons bereikte het droevige bericht dat op de leeftijd van bijna 75 jaar, Fred Konings van de Vlietberg is overleden. Op zijn 67e verjaardag werd Fred Konings, de oud-directeur van de steenfabriek de Vlietberg, nog op ludieke wijze geïnstalleerd als burgemeester van de ” Vlietberg” in Ooij. Tegelijkertijd mocht hij de nieuwe vlag van de Vlietberg, voorstellende de schoorsteen van de voormalige steenfabriek alsmede een tweetal bewoners van de Vlietberg, de Galloway en de Konik, naar de top hijsen. Tegelijkertijd werd hem ” de sleutel voor de Vlietberg” uitgereikt. Er is gelegenheid om op woensdag 24 april, van 15.00 uur tot 19.00 uur, bij hem thuis, Vlietberg 25, afscheid te nemen. De uitvaart zal donderdag in besloten kring plaats vinden. We wensen zijn familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

2 Responses to Fred Konings van de Vlietberg overleden.

  • Nog gecondoleerd met dit grote verlies
    Heel veel sterkte familie in deze moeilijke dagen

  • Beste familie van Fred Konings,

    Condoleance aan de familie Konings, ik ben heel verdrietig dat ik niet bij de afscheid van Fred kon zijn. Ik ben heel gefrustreerd dat ik er niet bij kon zijn. Ik ben een lange tijd ziek geweest in het ziekenhuis en ik ben nu een paar dagen thuis. Ik probeerde Fred te bellen, maar zijn telefoon was uit. Ik dacht toen dat er iets mis was. Ik zocht zijn naam op Google en vond deze pagina. De laatste tijd toen ik met hem belde zei hij tegen mij als de telefoon niet meer overgaat dat hij er niet meer zou zijn, rond deze tijd lag ik nog in het ziekenhuis. Fred was een vader, een beste vriend hij was alles voor me, hij was een goeie man en een goed persoon met een groot hart. Ik wil alleen maar zeggen, God geef hem rust in vrede in de hemel. Heel veel sterkte aan de hele familie and we will always love Fred, I will always love him with all my heart.

    Met hartelijke groet,
    Emelia Robertson van Almere

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.