22 maart 2019

De Polderkamer Ooij doet mee aan Nationale Pannenkoekendag

Tijme bij de pannenkoeken.

Vandaag, 22 maart is het Nationale Pannenkoekendag . Ook huiskamer de “Polderkamer” in dorpshuis de Sprong in Ooij deed daar deze vrijdag aan mee, samen met leerlingen van groep 7 van basisschool Opweg, die vanaf ongeveer 10.00 uur, samen met de vrijwilligers van de Polderkamer en een aantal ouders pannenkoeken, al dan niet met spek hebben staan bakken. 30 vaste bezoekers van de Polderkamer waren aanwezig om gezamenlijk te genieten van deze gezellige bijeenkomst, welke overigens elke vrijdag in de Polderkamer wordt gehouden. Maar dan heet het anders. Deze pannenkoekendag werd mede mogelijk gemaakt door Tefal en Koopmans en door Spar Looijschelder uit Ooij, die voor de stroop, de poedersuiker en het spek had gezorgd. zie de foto’s.