1 februari 2019

EERSTE VROUWELIJKE VOORZITTER DE SPRONG.

Nieuwe voorzitter Dorpshuis de Sprong

Na bijna zestig jaar heeft dorpshuis de Sprong een vrouwelijke voorzitter. Na het afscheid van Theo Verriet heeft Miranda Jacobs-Tissen zich beraden en toegezegd om voorlopig deze taak op haar te nemen. Miranda neemt al meerdere jaren deel in het bestuur van het dorpshuis en staat haar mannetje. Het is geen gemakkelijke taak, maar samen met de rest van het bestuur gaan we ervoor. Neemt niet weg dat we dit jaar ook een nieuwe penningmeester moeten vinden, dus wie graag in een financiële administratie duikt, heeft hier een mooie uitdaging. In het bestuur van de Sprong ben je er voor de hele Ooijse gemeenschap. Meld je aan via ons mailadres: info@dorpshuisdesprong.nl Gelukkig hebben we onlangs twee mensen bereid gevonden een poosje mee te draaien in het bestuur en als het goed is zullen die in de Deelnemersraad in mei worden voorgesteld. Wij wensen Miranda heel veel succes met haar functie. Bestuur Dorpshuis de Sprong te Ooij.