14 januari 2019

‘Off road’, een herkenbare voorstelling over AD(H)D

Indigo en Theatergroep Bint organiseren 24 januari 2019 de voorstelling ‘Off road’ in Groesbeek. In deze verrassende en herkenbare voorstelling wordt de belevingswereld van mensen met AD(H)D zichtbaar gemaakt. Hoe is het als je leven niet over de gebaande paden gaat? Als de weg ruig is, vol hobbels en met teveel zijwegen?

‘Mensen zien niet dat ik druk ben. Maar in mijn hoofd wordt een marathon gelopen. En soms wel 5 tegelijk. Ik denk wel aan mijn huissleutels – vaak genoeg – maar niet op het moment dat ik de deur uit ga.’

Bijna iedereen denkt te weten wat AD(H)D is, maar wat is het nu echt? Bint wil een bijdrage leveren aan deze discussie door met haar voorstelling voelbaar te maken wat de impact van de stoornis is. De voorstelling is gemaakt op basis van interviews met (jong)volwassenen met AD(H)D. ‘Off road’ richt zich op zowel de variant met als zonder hyperactiviteit; in het laatste geval spreekt men van ADD.


VOORSTELLING MET IETS EXTRA’S
Na afloop van de voorstelling wordt het Off Road Spel gespeeld. Tijdens dit spel gaat het publiek in kleine groepjes aan de slag om zijn eigen route te bepalen. Wie kiest welke weg? Wie gaat off road? Via het spel worden ervaringen uitgewisseld over het leven met en zonder AD(H)D. Een speelse manier om met elkaar in contact te komen en herkenning te vinden in elkaars verhalen.

AANMELDEN BIJ INDIGO
Wilt u erbij zijn? Dat kan! Iedereen (vanaf 12 jaar) die meer wil weten over AD(H)D is welkom. Op donderdag 24 januari 2019,  van 19.30 tot 21.30 uur in wijkcentrum Op de Heuvel, Ericastraat 29 in Groesbeek.

Deelname kost €5,- (de voorstelling is gratis voor kinderen (12+) en mensen met een minimum inkomen). U kunt zich aanmelden bij Indigo via 026-3124483 of info@indigogelderland.nl, of een kaartje halen aan de balie bij wijkcentrum Op de Heuvel.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.