13 januari 2019

Schlagerfestival Millingen aan de Rijn

Vrijdagavond vond in het Millings Centrum te Millingen aan de Rijn het schlagerfestival plaats, georganiseerd door carnavalsvereniging de Deurdouwers. Er namen 11 schlagergroepen dan wel solisten deel aan het festival in Hotel Millings Centrum. 

De jury werd gevormd door o.a carnavalsprinsen uit de gemeente Berg en Dal en schutterskoningen. De presentatie van de avond was in handen van Barry van Heumen De uitslag was in de categorie bestaande melodieën: 1. Dolle Mukke (Millingen), 2. Alt van Huus (Groesbeek ), 3. Fred Theunissen (Groesbeek). In de categorie eigen melodie: 1. Apart Stelleke (Millingen), 2. Verraptzakte Boys (Millingen), 3. Daldee (Millingen). De publieksprijs was voor Tiffany (Nijmegen) terwijl de aanmoedigingsprijs naar het Apart Stelleke ging. Gijs Kroes maakte de foto’s en deze zijn via hem, Gijs Kroes Fotografie, te bestellen. zie de foto’s.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.