14 januari 2019

Optreden van de Kèls in dorpshuis de Sprong in Ooij

De Kèls met Duo CenS

De Groesbeekse zanggroep De Kèls heeft zondag 13 januari weer een geweldig optreden verzorgd in een bomvol dorpshuis De Sprong in Ooij.  Ruim 300 bezoekers hebben deze middag kunnen genieten van een programma vol evergreens. Het programma werd aangevuld met een optreden van het Brabantse Duo CenS, terwijl er ook nog een gezamenlijk optreden was. Nieuw in het programma waren twee nieuwe nummers over de Ooij (“Ons Polderland” en “Dorp aan de Waal”), geschreven door Wim Gerritzen en gezongen door hemzelf en Lambert Hubbers, beiden oorspronkelijk afkomstig uit Ooij, waarbij menig traantje werd weggepinkt. zie de foto’s deel 1; deel 2; deel 3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.