5 oktober 2018

Seniorenkermis in Leuth

Van 5 tm 9 oktober wordt in Leuth weer de jaarlijkse kermis gehouden, georganiseerd door schutterij de Vriendenkring.  Maar hieraan vooraf werd vrijdagmiddag al een seniorenkermis gehouden in zaal de Vriendenkring met muziek van DJ Theo van Blitz. De middag werd goed bezocht en DJ Theo van Blitz maakte er een feest van. zie de foto’s

Kermis Leuth.

Afgelopen vrijdagmiddag 5 oktober ging de kermis in Leuth van start met een feest voor de senioren-vereniging in het gebouw van de Vriendenkring. Veel senioren waren aanwezig om met elkaar onder het genot van een drankje te keuvelen en nieuwtjes uit te wisselen. Theo van Blitz verzorgde muziek, waarbij er veel liedjes uit de oude doos ten gehore werden gebracht. Dit nodigde menigeen uit om mee te zingen of een dansje te maken. Op een gegeven moment draaide Theo een polonaise, zodat iedereen op de vloer kwam. Zo ziet U maar, de kermis in Leuth is ook nog eens goed voor de conditie.

Een feest voor de senioren is niet compleet zonder een heerlijke maaltijd. Daarom was er aan het einde van de middag een uitgebreid buffet en goed verzorgd door de Thornsche Molen . Het toetje bestond uit ijs met uiteraard slagroom en warme kersen.

Voldaan keerde iedereen tegen zevenen huiswaarts. Het was een geslaagde middag en de toon voor de kermis in Leuth was gezet.