24 september 2018

Beweegmarkt in sporthal Heuvelland te Groesbeek

 Zaterdag 6 oktober van 11.00 tot 16.00 uur staat sporthal Heuvelland in Groesbeek bol van sportactiviteiten voor senioren. Dat het belangrijk is om goed te zorgen voor lichaam en geest weten we allemaal dat geldt des te meer voor de 50 plussers onder ons. Daarom is er tijdens deze beweegmarkt voor senioren alle gelegenheid om kennis maken met de mogelijkheden om op een verantwoorde, leuke manier te weken aan een goede conditie. In de zaal zijn doorlopend demonstraties van de Disq, valpreventie, dynamic tennis, badminton, sport en spel, bewegen op muziek en Qi Gong. Buiten op het parkeerterrein zijn demo’s en meelooptrainingen sportief wandelen en nordic walking. Om 11.30uur en 12.30 uur zijn presentaties van de Nierstichting over het gebruik van zout. Om 12.00uur en 13.00uur is er een lezing verzorgt door Basline met het thema “goed gevoed ouder worden”. De middag wordt om 15.00 uur afgesloten met een training Old Stars zij laten zien hoe leuk deze vorm van voetbal voor de senior kan zijn. Verder is er muziek en ontmoeten dé ingrediënten voor een gezellige middag. Foto: deGroesbeek.nl

 Deelname is gratis

Alle activiteiten tijdens deze beweegmarkt zijn gratis u bent van harte welkom te komen kijken, luisteren of meedoen.  

Organisatie

Deze dag wordt georganiseerd door Kwiek Actieve Leefstijl dé seniorensport vereniging binnen de gemeente Berg en Dal. De vereniging viert dit jaar het 10-jarig bestaan. In die periode is de vereniging uitgegroeid tot een veelzijdige club die men wekelijks een scala aan sportactiviteiten aanbiedt zowel in de zaal als buiten.

 

Datum: zaterdag 6 oktober 11.00 – 16.00uur Heuvelland

Locatie: Ambachtsweg 8a, 6562 AV Groesbeek

Voor vragen of meer informatie kan contact opgenomen worden met Marian Schijf 06-13260571 of Anja Zaat 06-21505523

Kijk ook op www.kwiekgroesbeek.nl