27 augustus 2018

Geslaagd Open Teamtoernooi bij SVO tennis 2018

De afgelopen  anderhalve week was het jaarlijks terugkerend open Teamtoernooi van SVO Tennis in Ooij. En het was weer zeer geslaagd. Elke avond en overdag in de weekenden werd er door 24 teams in diverse onderdelen, gemengd dubbel, heren dubbel, dames dubbel uit de hele regio gestreden op het sportpark De Kempkes in Ooij. Zaterdag was de halve finale en zondag werden de finalewedstrijden gespeeld.  Het 10 dagen durende toernooi werd slechts een enkele keer geplaagd met regen maar de baancommissie had  elke dag de banen weer prima in orde. De deelnemers die met de 1e prijs aan de haal gingen waren: Den Donderdagtrop uit Groesbeek, Voor uit Leuth, Team Leuth uit Leuth, Meppende setje uit Ooij en No Name uit Millingen.. Zij gingen elk met een mooie prijs aan de haal. De organisatie hoopt dat de deelnemers volgend jaar weer van de partij zijn! zie de foto’s.

De uitslagen:
Heren dubbel 6/7:

1e prijs: Den Donderdagtrop uit Groesbeek

2e prijs: Good old pitstars uit Millingen

 

Heren dubbel 7/8:

1e prijs: Voor uit Leuth

2e prijs: Baan 5 uit Ooij

 

Mix dubbel 5/6/7:

1e prijs: Team Leuth uit Leuth

2e prijs: After Holiday uit Millingen

 

Dames dubbel 6/7:

1e prijs: Meppende setje uit Ooij

2e prijs: J(j)ame(S)s uit Leuth

 

Dames dubbel 7/8:

1e prijs: No Name uit Millingen

2e prijs: Snoetjes uit Ooij