1 juli 2018

Start Historisch Vervoer bij Bodewes in Millingen.

Zondag 1 juli stond Millingen aan de Rijn weer geheel in het teken van het Historisch vervoer. Al vroeg waren diverse old timers in Millingen aan de Rijn neergestreken om daar een leuk plekje te krijgen, zodat ze goed voor het publiek te zien waren. Maar veel voertuigen deden mee aan de Oldtimerrit en hadden zich verzameld op het terrein van scheepswerf Bodewes, waar de start van de oldtimerrit door de grensstreek was. Maar door ongeveer 300 voertuigen werd eerst een toch door de omgeving gemaakt om vervolgens weer naar het Rijndorp terug te keren. Deze keer was er een extra toertocht voor motoren. Namens de gemeente Berg en Dal was wethouder Sylvia Fleuren aanwezig. Burgemeester Mark Slinkman reikte ’s middags de prijzen uit. zie de foto’s deel 1;   deel 2    zie foto’s Oldtimerdag van Herman Leensen.