22 februari 2018

Weer inbraken in bedrijfsauto’s en personenauto in Ooij

De afgelopen nachten is er opnieuw ingebroken in bedrijfsbussen in Ooij. Voor zover nu bekend is er in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken in een bedrijfsbus vooraan in de Dr. Kochlaan en de volgende nacht, van woensdag op donderdag, in een bedrijfsbus in de Kon. Emmastraat te Ooij. In beide gevallen werd gereedschap gestolen. Ook werd er op het pleintje bij de tennisvelden in Ooij ingebroken in een personenauto van een bewoner van de Kon. Julianalaan. Daar werd geld uit de auto gehaald. De politie zou graag in contact komen met mensen die iets verdachts hebben gezien. tel. 0900-8844.

One Response to Weer inbraken in bedrijfsauto’s en personenauto in Ooij

  • ook bij mij in de bmw in er vannacht ingebroken hij stond geparkeerd op het pleintje aan de kon julianastraat bij het tennisveld alles overhoop gehaald en geld eruit gehaald 👿

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.