11 januari 2018

Scheepswerf in Millingen aan de Rijn gaat snel weer draaien.

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie donderdagavond 11 januari 2018 van de Millingse Ondernemers Vereniging (MOV) is bij monde van Rob Schuurmans, project-manager bij Damen-Shipyard, bekend gemaakt dat een overeenkomst is gesloten met Scheepswerf Gelria uit Nijmegen. Dat betekent dat de Millingse werf per 1 februari 2018 weer open gaat. De werkzaamheden betreffen nieuwbouw alsmede onderhoud en reparatie van schepen. De Millingse ondernemers toonden zich verheugd over dit grote en goede nieuws. In de nieuwjaarstoespraak stond voorzitter Albert Egberts van de Millingse Ondernemers Vereniging stil bij het recente overlijden van Peter Scholten. De aanwezigen hielde 1 minuut stilte. Namens de gemeente Berg en Dal waren de wethouders Sylvia Fleuren en Alex ten Westeneind aanwezig. Sylvia Fleuren blikte terug op het afgelopen jaar, waarin de gemeente op velerlei gebieden zich heeft ingezet voor de ondernemers. Een van die zaken is dat de gemeente zich sterk maakt voor de aanleg van glasvezel op de diverse bedrijventerreinen en buitengebieden. 

5 Responses to Scheepswerf in Millingen aan de Rijn gaat snel weer draaien.

  • Proficiat aan alle partijen. Millingen heeft dit in deze tijd van leegloop hard nodig. Veel succes en werkplezier, ook aan alle partijen.

  • Dat is goed nieuws, vooral voor een oud(e) werknemer (1958-1968), die in die goeie tijd ca. 100 schepen in 10 jaar door zijn vingers zag gaan als chef van de tekenkamer, Sleepboot na sleepboot ! en toen de supplyboten ! Jawel met Stef Gesthuyzen en Jo Oliemeulen en Jan Arntz, Succes met de zaken. By the way : bij Peter Scholten kocht ik mijn eerste Opel Olympia !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.