4 november 2017

Papier in Ooij is gedeeltelijk blijven staan.

Het oudpapier, dat elke eerste vrijdag van de maand in Ooij wordt opgehaald, is gedeeltelijk blijven staan. Arnold Wulterkens meldde: Chauffeur van de oudpapierwagen is boos gestopt met het ophalen van het papier (slechte auto) halverwege de Julianalaan in Ooij. Wanneer het nu wordt opgehaald weet ik niet. Ik hoop dat de dorpsbewoners het papier toch blijven sparen het is voor de verenigingen een bron van inkomsten die zij niet kunnen missen. Update: Het oudpapier wordt alsnog op maandag opgehaald.

One Response to Papier in Ooij is gedeeltelijk blijven staan.

  • Hopelijk vinden ze snel een oplossing om de papierbakken alsnog te legen. Hij zit nl helemaal vol, waar laten we nu het oud papier dan de komende 4 weken?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.