4 juli 2016

Pietje Hendriks uit Beek overleden.

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Piet (Pietje) Hendriks uit Beek op 84 jarige leeftijd is overleden. Pietje was jarenlang verbonden aan de schutterij van Beek (BUB) waar hij diverse functies heeft vervuld. Ook tijdens de kermissen was hij altijd erg actief en daarom is het wel heel bijzonder, dat hij juist op de laatste kermisdag is overleden. Wij wensen zijn familieleden en andere vrienden en bekenden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

DSC_7380 Pietje Hendriks

 

One Response to Pietje Hendriks uit Beek overleden.

  • Gecondoleerd met dit grote verlies . Piet kwam bij ons vaak aan de kraam om even een haring te eten . Dit is een groot verlies voor beek . We zullen hem missen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.