5 juli 2016

Historisch Vervoer Millingen aan de Rijn 2.0.

Historisch Vervoer Millingen aan de Rijn organiseerde zondag 3 juli haar 3editie 2.0. De dag was gestart bij Fletcherhotel Erica in Berg en Dal, waarna er een toertocht langs alle dorpen van de gemeente Berg en Dal volgde. Na deze tocht arriveerden de voertuigen in Millingen waar ze zich opstelden in het centrum van het dorp.  Daar ook waren diverse themavoorstellingen zoals Citroen DS 60 jaar, 1 jaar later in een f5rans decor, en 100 jaar BMWMaar oo was Meccano aanwezig en was de Fischertechniek te bewonderen Verder waren er bijzondere voertuigen waaronder een Oldsmobile curved dash uit 1902, stationaire motoren, uitvindingen, miniatuur vrachtauto’s en een onderdelenmarkt. zie de foto’s.  zie de foto’s van Erik Hell.  zie de foto’s van Herman Leensen.DSC_0082 HV naam