29 juni 2016

Kinderfysiotherapie Millingen verhuist naar Basisschool St. Martinus

Met ingDSC_7837fysio naamang van 1 september 2016 wordt de afdeling kinderfysiotherapie van Fysiotherapie Millingen gehuisvest in een van de lokalen van basisschool St. Martinus te Millingen aan de Rijn. Zij krijgen daarbij een aparte ingang, zodat de kinderfysiotherapie ook na schooltijd bereikbaar is. Er was al een vergaande samenwerking tussen beide organisaties. Nu de kinderfysiotherapie in de school gehuisvest gaat worden kan deze samenwerking geïntensiveerd kan worden. Voor beide organisaties ontstaat hiermee een win-win situatie. Woensdagmorgen 29 juni was in de koffiekamer van de school de ondertekening van het  huurcontract door de directeur van de school, Vincent Scholte en Ben Jongerius en Kitty Langens van de fysio. waarmee dDSC_7862 fysio naame huisvesting van de kinderfysiotherapie een feit werd. Na de ondertekening werd het naambord van de kinderfysiotherapie aan de buitengevel onthuld  en werd de sleutel overgedragen.