29 juni 2016

Wijkagent André Vreemann met pré pensioen.

Vandaag was de allerlaatste werkdag voor André Vreemann (1953), brigadier/wijkagent bij de politie in de gemeente Berg en Dal. André werkte de laatste jaren als wijkagent in Groesbeek en daarvoor wDSC_8004as hij de wijkagent van Millingen aan de Rijn en de gemeente Ubbergen. André begon zijn loopbaan bij de Rijkspolitie, groep Ubbergen, post Millingen aan de Rijn.  Hij wilde geen officieel afscheid en daarom werd vandaag in besloten kring afscheid van hem genomen in het politiebureau in Groesbeek. Dat bureau zal overigens op 1 juli a.s. definitief gesloten worden. Het personeel gaat allemaal vanuit Wijchen werken en de wijkagenten hebben een ruimte gekregen in het gemeentehuis te Groesbeek. De taken van André worden voorlopig waargenomen door zijn collega Martin Bekkenk. We wensen André nog heel veel gezonde jaren toe.

 

3 Responses to Wijkagent André Vreemann met pré pensioen.

  • Owwee André, waar blijft de tijd? Wens je een heel fijne tijd toe na je politieperiode. Hartelijke groeten, Betsie Vermeulen. 

  • Beste André, wens je een hele fijne tijd en veel geluk na je werkzame periode als politieagent. Geniet ervan. Groet José Rahangmetan

  • Beste André,

    Zo greep je me bij mijn oren omdat is als klein rotzakkie voor overlast zorgde, en zo werkte we samen, ik als ambulancemedewerker en jij namens de politie, om een gewonde mountainbiker uit het bos van Berg en Dal te halen. Je bent een goede vent en ik wens je veel plezier met je pré pensioen. Groet Martijn Broekman

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.