30 maart 2016

Gemeente Berg en Dal doet extra controle op honden.

De gemeente Berg en Dal meldt het volgende: We gaan de komende periode extra controleren op overlast door honden. Er komen namelijk elke dag klachten binnen over hondenpoep, loslopende honden en bijtincidenten. Boete vermijden? Doe je hond binnen de bebouwde kom aan de lijn, hou je hond weg van speelweides en speeltuinen, ruim de poep van je hond op (hondenpoepzakje!) en zorg dat je hond een halsband of een ander identificatiemerk draagt. Op de foto’s de Patoor van Thielstraat in Leuth. Daar kun je met goed fatsoen niet naast de stoep in het gras lopen. En de zakjes zijn kennelijk ook al lang op.DSC_9766 poep naam DSC_9767 poep naam

10 Responses to Gemeente Berg en Dal doet extra controle op honden.

  • Ben het mee eens dat je de hondenpoep moet of kan oprapen, maar waar laat je het poepzakje. Veel prullenbakken zijn er niet. Worden er dan ook meer prullenbakken in de dorpen geplaats?

  • Er wordt door de meeste hondenbezitters om de hete brei heengedraaid. Zelf opruimen, drol in het zakje en thuis in de container doen. Slechts een enkeling doet dat.

  • nou beste peter , ik ben helemaal voor om de poep zelf op te ruimen , en ik zelf doe dat ook , maar ik moet er niet aan denken dat ik mijn ronde met mijn honden doe om lekker met een zakjes stront te wandelen , dus hier en daar een prullenbak om het in te doen stimuleert juist om het op te ruimen , dan het de heleweg mee te moeten dragen !!!

  • Dat bedoel ik nou, gewoon te lamlendig om het zakje met drol op te ruimen en mee naar huis te nemen. Gewoon bekeuren!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.