4 maart 2016

Jan Luub uit Millingen overleden.

Afgelopen donderdag 3 maart is oud wethouder Jan Luub uit Millingen aan de Rijn op 61 jarige leeftijd overleden. Jan,  voorheen leraar, was al vele jaren in Millingen aan de Rijn als vrijwilliger actief in het jongerenwerk (Sjam), als raadslid, ruim 10 jaar als wethouder van Millingen en laatstelijk nog als carrousellid in de gemeente Berg en Dal. Zijn gezondheid liet hem de laatste jaren in de steek, maar desondanks bleef hij actief in de politiek en was hij tevens nog actief als buschauffeur, een hobby die hij graag uitoefende. Jan was actief lid van de PvdA in zijn voormalige gemeente Millingen en in de nieuwe gemeente, die nu Berg en Dal heet. Wij wensen zijn vrouw Rita, zijn kinderen en verdere familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Jan zal a.s. maandag in familiekring worden gecremeerd, terwijl er vooraf op zaterdag een bijeenkomst voor genodigden wordt gehouden in de Gelderse Poort te Millingen. Jan Luub

4 Responses to Jan Luub uit Millingen overleden.

  • Een fijne vriend en oud collega is heengegaan.
    Familie en vrienden veel sterkte gewenst bij dit grote verlies!
    Ferdy Kokke

  • Jan zal altijd in mijn herinnering blijven als een prachtig mens en PvdA-collega waar ik trots op blijf.

  • Ik heb Jan niet zo heel lang gekend, ik heb hem ervaren als een fijn politiek collega. Een leraar want dat was ie toch ook politiek wel een beetje, met het hart op de juiste plaats. Familie, vrienden en kennissen, gecondoleerd en heel veel sterkte,

  • Met Jan altijd op een heel prettige wijze samengewerkt. Hoorde nu pas van zijn overlijden in 2016.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.