9 november 2015

GEZOCHT voor Museumpark Orientalis: Honderd engeltjes

Museumpark Orientalis is op zoek naar honderd engeltjes. Echte engeltjes: meisjes (t/m 10 jaar) die in hun mooiste jurken willen figureren in de Levende Kerststal die het museum elk jaar organiseert. Slaagde het museum er vorig jaar in tien burgemeesters uit te dossen als herder, koning of Jozef, dit jaar wil het museum de hulp inroepen van honderd meisjes die altijd al een keer ervan droomden een engeltje te spelen. De engeltjes openen samen met de hoofdpersonen de Levende Kerststal op zaterdagmiddag 12 december het Feest van Licht, een maand vol sfeervolle activiteiten in het museumpark. Wie mee wil doen, krijgt van het museum een paar prachtige vederen vleugeltjes, kan meedoen aan wat leuke kinderactiviteiten en krijgt wat lekkers. En natuurlijk staan de engeltjes in het middelpunt van de belangstelling: het museum verwacht niet alleen een hoop media-aandacht, er is ook een professionele fotograaf aanwezig om de engeltjes op de gevoelige plaat vast te leggen. Aanmelden/meer informatie via feestvanlicht@gmail.comEr mag 1 begeleider gratis mee naar binnen. De foto is van de levende kerststal van 2014.DSC_2225Burgemeesters