11 oktober 2015

Opening Groene Ontmoetingsplaats in Kekerdom

Zondagmiddag vond de officiële opening plaats van “de Groene Ontmoetingsplaats” aan de Jan Arntzstraat in Kekerdom. Dit braakliggend stuk grond, waar eerst woningen hebben gestaan en die werden afgebroken om plaats te maken voor nieuwbouw, is het afgelopen jaar door de bewoners van Kekerdom omgetoverd door een park, waar voor elke inwoner wat “te doen” is. De nieuwbouw gaat voorlopig niet door en zo werd een mooie oplossing gevonden voor de inrichting van het terrein. De opening vond plaats door Gaby Haukes, die Dorps-Contact-Persoon is. Na haar openingswoord werd de naam van het nieuwe park onthuld door mevrouw Coby Kummeling. Deze naam, waarvoor een prijsvraag was uitgeschreven, ” ’t Haonehart”  was bedacht door een anonieme inzender, zodat er geen prijs uitgereikt kon worden. Vervolgens werden de bezoekers toegesproken door wethouder Ria Barber van de gemeente Groesbeek. Muzikale medewerking werd verleend door EMM, UNA en een violistenduo. Zie de foto’s. DSC_3359 Haonehart naam