11 oktober 2015

Studenten maken “puinzooi” nabij Canadese Kerkhof

De Politie van Groesbeek heeft vrijdagmiddag een aantal studenten bekeurd die een “puinzooi” gemaakt hadden langs de Zevenheuvelenweg en op de parkeerplaats bij het Canadese kerkhof. Met een soort “voedselgevecht”waarbij met eieren meel en vis werd gesmeten, “belaagden” ze elkaar waardoor zowel de auto’s als de omgeving besmeurd werd. Met het uitschrijven van tientallen bekeuringen heeft de politie daar een einde aan gemaakt.  Bij de politie waren meerdere meldingen binnen gekomen over deze actie, waarbij op de parkeerplaats van de Canadese begraafplaats een grote puinhoop was ontstaan. Ook de weg lag bezaaid met eierschillen en voedselresten. Ook de kosten van de reiniging en eventuele andere kosten van beschadigingen zullen op hen worden verhaald, aldus de politie. studenten