11 oktober 2015

Studenten maken “puinzooi” nabij Canadese Kerkhof

De Politie van Groesbeek heeft vrijdagmiddag een aantal studenten bekeurd die een “puinzooi” gemaakt hadden langs de Zevenheuvelenweg en op de parkeerplaats bij het Canadese kerkhof. Met een soort “voedselgevecht”waarbij met eieren meel en vis werd gesmeten, “belaagden” ze elkaar waardoor zowel de auto’s als de omgeving besmeurd werd. Met het uitschrijven van tientallen bekeuringen heeft de politie daar een einde aan gemaakt.  Bij de politie waren meerdere meldingen binnen gekomen over deze actie, waarbij op de parkeerplaats van de Canadese begraafplaats een grote puinhoop was ontstaan. Ook de weg lag bezaaid met eierschillen en voedselresten. Ook de kosten van de reiniging en eventuele andere kosten van beschadigingen zullen op hen worden verhaald, aldus de politie. studenten

5 Responses to Studenten maken “puinzooi” nabij Canadese Kerkhof

  • misschien de moeite waard om te achterhalen wie deze studenten waren en waarom ze dit deden…

  • Vorig jaar scheurden ze door het centrum van Beek precies op het moment dat de school uit was. Ik werd tot 2 keer toe samen met mijn toen 5 jarige dochter bijna van de sokken gereden. Luid toeterend kwam ze voorbij zonder ons voorrang te verlenen. Ik heb het bestuur dat bier zat te drinken bij ’t Spijker er op aangesproken dat ze verantwoordelijkheid moeten nemen voor het gedrag van hun coureurs. Vervolgens heb ik de politie in Nijmegen gebeld om aangifte te doen. Later die middag werd ik door de een politieagent teruggebeld met de mededeling dat ze een aantal gasten bekeurd hadden voor roekeloos rijgedrag en het rondrijden in een auto zonder APK. Ik weet niet wat de route deze keer was, want ik heb ze vrijdag, goddank, niet gezien. Weet iemand dat?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.