2 september 2015

Expositie in het Ubbergse Kerkje.

Op 10 en 11 oktober 2015 exposeren drie kunstenaars in het  ‘t Ubbergs Kerkje aan de Rijksstraatweg 38 te Ubbergen hun werken. Onder de naam Verrassing willen Diny van der Cruysen uit Molenhoek, Ineke Janssenbouwmeester uit Nijmegen  en Ted Loeff uit Gendringen u verrassen. Zo komt Diny met bronzen beelden die iedere ruimte een geheel ander dimensie geven, Ineke laat ingetogen geschilderde portretten zien die tot de ziel doordringen en Ted verrast u  met kleurrijke realistische schilderijen van vrouwen portretten. Al deze bijzondere werken worden voor het eerst  geexposeerd en het is voor iedereen een complete verrassing. Op zaterdag wordt de tentoonstelling officieel geopend door Astrid Vredegoor , kunstenares en ladyspeaker bij de Gelderlander kunstprijs 2015.  Openingstijden zaterdag  en zondag van 11.00  tot 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom.IMG_7882 IMG_7890